flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Євген Гультяєв та Ольга Давид взяли участь у семінарі проекту Twinning

19 вересня 2013, 13:19

У Києві в рамках проекту Twinning  відбувся семінар «Методи управління в адміністративних судах» ЛААС , у якому від Львівського апеляційного адміністративного суду взяли участь заступник керівника апарату ЛААС Євген Гультяєв та прес-секретар ЛААС Ольга Давид.

Під час семінару на практичних прикладах були розглянуті теми лідерства, якості ефективного лідерства та різниці між лідерством та менеджментом, управління часом у процесі діяльності суду, зовнішні відносини суду.

 Однією з тем, які найбільше зацікавили учасників семінару, була робота судів з засобами масової інформації. У даній темі прес-секретар ЛААС Ольга Давид виступила співдоповідачем з експертом проекту Твіннінг, суддею Верховного адміністративного суду Литви Віргіліусом Валанчусом.  Зокрема Ольга Давид поділилася практичним досвідом зовнішніх відносин ЛААС, зв’язків зі ЗМІ, написання та публікації прес-релізів, проведення прес-конференцій.  На завершення семінару учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.