flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львівському апеляційному адміністративному суді затверджено положення про відзнаки.

18 вересня 2013, 14:46

Згідно з Положенням, відзнаками ЛААС за вагомий внесок у забезпечення правосуддя та розвиток адміністративної юстиції, становлення державності та судової системи  у Львівському адміністративному окрузі є Почесний знак Львівського апеляційного адміністративного суду, Почесна грамота Львівського апеляційного адміністративного суду та Подяка Львівського апеляційного адміністративного суду.

Відзнаками Львівського апеляційного адміністративного суду відзначаються судді і працівники апаратів адміністративних судів Львівського апеляційного адміністративного округу за зразкове виконання службових обов’язків та сумлінну працю у системі адміністративної юстиції (не менше 1 року – Подякою Львівського апеляційного адміністративного суду, не менше 2 років – Почесною грамотою Львівського апеляційного адміністративного суду, не менше 3 років – Почесним знаком Львівського апеляційного адміністративного суду), а також інші особи, які внесли вагомий особистий внесок у розвиток адміністративної юстиції у Львівському апеляційному адміністративному окрузі.

Почесною грамотою Львівського апеляційного адміністративного суду або Подякою Львівського апеляційного адміністративного суду можуть відзначатися колективи адміністративних судів Львівського апеляційного адміністративного округу.

Відзнаками Львівського апеляційного адміністративного суду, як правило,  відзначаються особи,  які раніше заохочувалися відомчими відзнаками.

Судді та працівники апаратів окружних адміністративних судів Львівського апеляційного адміністративного округу заохочуються:

- Подякою Львівського апеляційного адміністративного суду – у разі їх заохочення  раніше відзнакою  відповідно окружного адміністративного суду Львівського апеляційного адміністративного округу чи Львівського апеляційного адміністративного суду;

- Почесною грамотою Львівського апеляційного адміністративного суду – у разі їх заохочення раніше  Подякою адміністративних судів Львівського апеляційного адміністративного округу та Львівського апеляційного адміністративного суду;

- Почесним знаком Львівського апеляційного адміністративного суду – у разі їх заохочення раніше Почесною грамотою Львівського апеляційного адміністративного суду.

Почесним знаком Львівського апеляційного адміністративного суду відзначаються особи,  як правило, з нагоди ювілейних дат, державних та професійних свят.

Подання про відзначення вноситься на розгляд Голови Львівського апеляційного адміністративного суду:

- заступниками Голови Львівського апеляційного адміністративного суду стосовно суддів Львівського апеляційного адміністративного суду;

- керівником апарату Львівського апеляційного адміністративного суду стосовно працівників апарату Львівського апеляційного адміністративного суду;

- головами окружних адміністративних судів Львівського апеляційного адміністративного округу стосовно суддів та працівників апаратів окружних адміністративних судів Львівського апеляційного адміністративного округу.

Подання про відзначення інших осіб вносять  керівники відповідних органів.

Висування осіб здійснюється гласно, як правило, у трудовому колективі, де працює особа, яку представлено до заохочення.

У поданні про відзначення наводиться стисла характеристика ділових, особистих та професійних якостей особи, дані про її конкретні заслуги, трудові досягнення і громадську діяльність.

До подання додається довідка про трудову діяльність, у якій зазначаються відомості про відзнаки особи, яка представляється до відзначення, засвідчена підписом керівника (працівника) кадрової служби за основним місцем роботи і скріплена відповідною печаткою, рішення зборів трудового колективу.

 Подання про відзначення і додані до нього документи з нагоди державного чи професійного свята, ювілею, іншого урочистого заходу попередньо, не пізніш як за місяць до відповідної події, розглядаються Головою Львівського апеляційного адміністративного суду і подаються до працівника кадрової служби Львівського апеляційного адміністративного суду для надання висновку про відповідність матеріалів щодо відзначення вимогам цього Положення.

 Документи, зазначені в пункті 6 Положення, внесені з порушенням вимог цього Положення, повертаються посадовій особі, якою внесено подання про відзначення, із супровідним листом за підписом Голови Львівського апеляційного адміністративного суду.

У разі відповідності матеріалів щодо відзначення вимогам цього Положення працівник кадрової служби Львівського апеляційного адміністративного суду подає висновок Голові Львівського апеляційного адміністративного суду.

Про відзначення Почесним знаком Львівського апеляційного адміністративного суду, Почесною грамотою Львівського апеляційного адміністративного суду чи Подякою Львівського апеляційного адміністративного суду видається наказ Голови Львівського апеляційного адміністративного суду.

Вручення Почесного знака Львівського апеляційного адміністративного суду, Почесної грамоти Львівського апеляційного адміністративного суду чи Подяки Львівського апеляційного адміністративного суду від імені Львівського апеляційного адміністративного суду здійснюється в урочистому порядку  Головою Львівського апеляційного адміністративного суду або за його дорученням іншою посадовою особою.

 Особам, нагородженим Почесним знаком,  вручається нагрудний знак відповідного зразка (додаток 1), який носиться з правого боку грудей і розміщується нижче знаків державних нагород України.

Належне оформлення посвідчення до Почесного знака Львівського апеляційного адміністративного суду,  вкладки Почесної грамоти Львівського апеляційного адміністративного суду та Подяки Львівського апеляційного адміністративного суду, облік і реєстрація нагороджених відзнаками Львівського апеляційного адміністративного суду здійснюється працівником кадрової служби Львівського апеляційного адміністративного суду.

 У трудовій книжці особи, удостоєної відзнаки Львівського апеляційного адміністративного суду, робиться відповідний запис із зазначенням дати і номера наказу.

 Про вручення відзнаки Львівського апеляційного адміністративного суду складається протокол, який зберігається у справах кадрової служби Львівського апеляційного адміністративного суду.

Почесним знаком Львівського апеляційного адміністративного суду особу може бути представлено до відзначення лише один раз.

Дублікат Почесного знака Львівського апеляційного адміністративного суду і посвідчення до нього, Почесної грамоти Львівського апеляційного адміністративного суду чи Подяки Львівського апеляційного адміністративного суду не видається.