flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"Мала академія наук у Львівському апеляційному адміністративному суді"

06 липня 2018, 16:58

06 липня 2018 року з нагоди відзначення Днів адміністративної юстиції в Україні в рамках проекту «День в адміністративному суді» до Львівського апеляційного адміністративного суду завітали учні Львівської обласної Малої академії наук.





В межах заходу педагоги та учні установи ознайомилися з історією розвитку та становлення адміністративної юстиції в Україні, відвідали екскурсію по приміщенню суду та мали змогу поспілкуватися з суддями та працівниками апарату суду.



Крім того, у рамках заходу було проведено відкриту лекцію, на якій вихованці Львівської обласної Малої академії наук змогли ближче познайомитися з особливостями роботи в суді на посадах помічника судді, головного спеціаліста відділу, секретаря судового засідання, розпорядника суду.



На згадку про зустріч гості отримали пам’ятні сувеніри!
На завершення заходу керівництво суду зазначило, що подібні заходи сприятимуть формуванню високопрофесійних навичок та вмінь у майбутніх фахівців в галузі юриспруденції та допоможуть розвинути високий рівень правової свідомості та правової культури студентської молоді.