flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дні адміністративної юстиції у Львівському апеляційному суді 04-06 липня 2018 року

06 липня 2018, 09:53

З нагоди прийняття у липні 2005 року першої редакції Кодексу адміністративного судочинства України, з метою підвищення загального рівня правової культури, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування в них поваги до права, зміцнення авторитету судової влади та побудови правового діалогу між судовою гілкою влади та суспільством для покращення доступу до правосуддя, керуючись статтею 24 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" наказом голови суду від 14 червня 2018 року № 29 «Про організацію та проведення Днів адміністративної юстиції» у Львівському апеляційному адміністративному суді заплановано наступні заходи:

4 – 6 липня 2018 року – інформування відвідувачів суду та жителів і гостей м. Львова про історію розвитку адміністративної юстиції шляхом облаштування біля будівлі Львівського апеляційного адміністративного суду інформаційних стендів.

4 – 6 липня 2018 року - у Львівському апеляційному адміністративному суді проходить виставка дитячих малюнків «Суд очима дитини». До участі у виставці запрошені діти суддів та працівників апаратів судів Львівського апеляційного округу.

6 липня 2018 року 10.00 – семінар для суддів та працівників апарату суду, який проводитиме Громадська організація «Центр «Жіночі Перспективи» на тему : «Психологічні аспекти інтерперсональних (міжособистісних) зв’язків в колективі». Семінар відбудеться о 10,00 год в приміщенні Львівського апеляційного адміністративного суду.

6 липня 2018 року 12.00 – екскурсія та відкрита лекція для педагогів та учнів Львівської обласної Малої академії наук учнівської молоді у Львівському апеляційному адміністративному суді в рамках проекту «День в адміністративному суді».