flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львівському апеляційному адміністративному суді відбулись святкові заходи з нагоди Всесвітнього дня вишиванки

18 травня 2018, 09:25

   17 травня 2018 року, у Всесвітній день вишиванки, у Львівському апеляційному адміністративному суді, за доброю традицією, відбулись святкові заходи.

  Приміщення першого та другого поверхів будівлі Львівського апеляційного адміністративного суду прикрасили орнаментами української вишивки. Таким чином працівники суду вирішили створити святкову атмосферу для відвідувачів і працівників суду.

  Цьогоріч до відзначення цього свята долучилися ще більше суддів та працівників апарату суду, прийшовши на роботу в етнічному вишиваному українському одязі.

  Таким чином працівники Львівського апеляційного адміністративного суду підкреслили свою національну ідентичність, патріотизм та  повагу до  багатовікових традицій українського народу.

   З метою популяризації свята,  а також закріплення та збагачення знань працівників суду про Всесвітній день вишиванки та українську вишиванку,  була проведена спеціально розроблена тематична онлайн-вікторина «Що Ви знаєте про Всесвітній день вишиванки та вишиванку». Переможцем вікторини та володарем тематичного подарунку стала головний спеціаліст відділу забезпечення роботи другої судової палати Ірина Юркевич.