flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЛААС продовжує надавати методичну допомоги у формі стажування для суддів місцевих адміністративних судів округу

02 квітня 2018, 14:35

   У період з 26 по 30 березня 2018 року судді Закарпатського окружного адміністративного суду Сергій Гебеш та Тетяна Скраль пройшли стажування у Львівському апеляційному адміністративному суді.

   Протягом стажування судді Закарпатського ОАС вивчали досвід розгляду справ суддями Львівського апеляційного адміністративного суду та в цілому ознайомилися з організацією роботи в апеляційному суді.

  Під час обговорення судової практики та проблем судового розгляду адміністративними судами справ судді місцевого адміністративного суду набули навички щодо застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, практики Європейського суду з прав людини та практики Верховного Суду.

  Також судді Закарпатського окружного адміністративного суду відзначили корисним для запозичення досвід  детального аналізу скасованих та змінених касаційною інстанцією рішень на нарадах суддів апеляційного суду.

  Стажування у Львівському апеляційному адміністративному суді було проведено відповідно до Порядку стажування суддів місцевих адміністративних судів Львівського апеляційного адміністративного округу, затвердженого рішенням зборів ЛААС від 27.12.2016 №4/2 та з метою надання методичної допомоги у застосуванні законодавства та підвищення кваліфікації суддів місцевих адміністративних судів округу.