flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді ЛААС взяли участь у нараді за підсумками роботи Львівського окружного адміністративного суду у 2017 році

26 лютого 2018, 12:09

   23 лютого 2018 року у Львівському окружному адміністративному суді відбулась нарада за підсумками роботи суду у 2017 року. У нараді взяли участь голова Львівського апеляційного адміністративного суду Сергій Богаченко та секретар другої судової палати ЛААС Віталій Затолочний.

  Заступники голови ЛОАС Олена Хома та Віталій Мартинюк доповіли про стан здійснення судочинства суддями Львівського окружного адміністративного суду, зокрема, про кількість розглянутих справ, скасованих та змінених постанов і ухвал суду у 2017 році.

  Суддя Віталій Затолочний відзначив, що за підсумками результатів перегляду (скасування та зміни) Львівським апеляційним адміністративним судом постанов  та ухвал окружних адміністративних судів у 2017 році у Львівського окружного адміністративного суду найменша питома вага скасованих та змінених ухвал (27,2 %), та третє місце за питомою вагою скасованих та змінених постанов (24,1 %). Також секретар другої судової палати ЛААС звернув увагу суддів ЛОАС на процесуальні підстави скасування постанов та ухвал Львівського окружного адміністративного суду Львівським апеляційним адміністративним судом.

  Голова ЛААС Сергій Богаченко зазначив, що показники роботи Львівського окружного адміністративного суду у 2017 році зросли, зменшився відсоток скасованих постанов по відношення до переглянутих, що свідчить про належний рівень роботи суду.

  Наприкінці заходу голова ЛОАС Андрій Ланкевич подякував суддям ЛААС за участь у нараді та наголосив на ефективності такої форми надання методичної допомоги.