flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На зборах суддів Львівського апеляційного адміністративного суду заслухано звіт голови Львівського апеляційного адміністративного суду

20 березня 2017, 11:43

    17 березня 2017 року відбулися збори суддів Львівського апеляційного адміністративного суду, на які було запрошено секретаря другої судової палати Вищого адміністративного суду України Ігоря Олендера.

    Основним питанням порядку денного був звіт голови Львівського апеляційного адміністративного суду Сергія Богаченка за підсумками діяльності суду у 2016 році.


    Доповідь голови Львівського апеляційного адміністративного суду ґрунтувалася на офіційних статистичних даних звітів Львівського апеляційного адміністративного суду за 2016 рік та їх порівняння з даними аналогічних звітів за 2015 рік.
     Сергій Богаченко зазначив, що завдяки наполегливій праці суддів та працівників апарату суду упродовж 2016 року розглянуто 12 374 справи та матеріалів із загальної кількості справ що перебували на розгляді. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року цей показник збільшився у відносному значенні на 2,13%. 

  Голова суду зауважив, що керівництвом суду вживалися заходи  щодо скорочення строків розгляду адміністративних справ, здійснювався контроль за станом призначення справ до розгляду.
     Із загальної кількості розглянутих у 2016 році справ, 10 536справ– це переглянуті в апеляційному порядку апеляційні скарги на постанови судів першої інстанції та 1 803– на ухвали судів першої інстанції.

  Окремо голова суду звернув увагу суддів на перегляді судових рішень Львівського апеляційного адміністративного суду в касаційному порядку.
     На завершення виступу Сергій Богаченко підкреслив, що робота Львівського апеляційного адміністративного суду у 2016 році здійснювалась на належному рівні, що є результатом спільних зусиль керівництва суду, суддів та працівників апарату суду.
 

    Суддя Вищого адміністративного суду України Ігор Олендер надав об’єктивну оцінку якості роботи суддів Львівського апеляційного адміністративного суду та побажав суддям професійного розвитку, неупередженості та доброчесності.