flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори суддів Львівського апеляційного адміністративного суду

14 березня 2017, 12:05
     10 березня  2017 року відбулися збори суддів Львівського апеляційного адміністративного суду.
     На зборах суддів було заслухано інформацію секретарів  судових палат Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Обрізка, Віталія Затолочного, Андрія Рибачука та Михайла Пліша про діяльність судових палат Львівського апеляційного адміністративного суду у 2016 році. Керуючись ч.5 ст. 128 Закону України « Про судоустрій і статус суддів» збори суддів Львівського апеляційного адміністративного суду вирішили:
1.       Взяти до відома інформацію секретарів судових палат Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Обрізка, Віталія Затолочного, Андрія Рибачука та Михайла Пліша про діяльність судових палат Львівського апеляційного адміністративного суду у 2016 році.
2.       Секретарям судових палат у 2017 році:
-         активізувати роботу судової палати в частині вивчення та обговорення проблемних питань правозастосування;
-         контролювати здійснення аналізу та узагальнення судової практики у справах, віднесених до компетенції палати;
-         контролювати дотримання суддями судової палати строків розгляду апеляційних скарг.
     Також зборами суддів Львівського апеляційного адміністративного суду було заслухано інформацію судді Тетяни Шинкар – члена робочої групи з проведення оцінювання роботи Львівського апеляційного адміністративного суду відповідно до затвердженої рішенням Ради суддів України від 02 квітня 2015 року №28 «Системи оцінювання роботи суду» (СОРС) та обговорено аналітичний звіт складений за результатами проведеного оцінювання роботи Львівського апеляційного адміністративного суду у 2016 році. За наслідками обговорення збори суддів затвердили аналітичний звіт « Про результати оцінювання роботи Львівського апеляційного адміністративного у 2016 році» та доручили робочій групі, що проводила оцінювання роботи Львівського апеляційного адміністративного суду, підготувати план дій щодо вдосконалення роботи Львівського апеляційного адміністративного суду.