flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львівському апеляційному адміністративному суді на зборах суддів заслухано звіт керівника апарату про результати роботи Львівського апеляційного адміністративного суду за 2016 рік

27 лютого 2017, 12:14
 24 лютого 2017 року відбулися збори суддів Львівського апеляційного адміністративного суду.
          Основним питанням порядку денного був звіт керівника апарату Львівського апеляційного адміністративного суду Сергія  Пашковського про результати роботи суду з 01 березня 2016 року.
          В своєму звіті керівник апарату Львівського апеляційного адміністративного суду звернув увагу суддів на:
зміни в чисельності структури апарату суду;
стан виконання плану роботи апарату суду в 2016 році;
вжиті заходи щодо підвищення рівня кваліфікації працівників апарату суду, зокрема, проведення навчань та семінарів для працівників апарату суду;
зміни в матеріально-технічному забезпеченні суду, зокрема, покращення умов перебування відвідувачів суду в приміщені суду;
нововведення в системі комунікації між працівниками та суддями; 
ряд інших важливих питань.
          Окрему увагу керівник апарату приділив проблемним питанням, які  було вирішено або частково вирішено в 2016 році. Це:    
забезпечення громадського порядку в приміщенні суду;
покращення рівня забезпечення працівників суду комп'ютерною технікою.
         Підсумовуючи виступ керівник апарату зазначив, що  працівники апарату суду в 2016 році в цілому виконали обсяг обов'язків та завдань, які перед ними були поставлені, при цьому залишається необхідність щодо вжиття постійних заходів для покращення стану організаційного забезпечення роботи апарату Львівського апеляційного адміністративного суду у 2017 році.
         На зборах суддів виступили судді Олег Заверуха, Олександр Довгополов, Василь Багрій, Роман Коваль і Дмитро Старунський, які відзначили позитивні моменти в роботі суду, задали ряд запитань керівнику апарату щодо бачення роботи в 2017 році та надали певні пропозиції в частині покращення роботи суду.
       Голова Львівського апеляційного адміністративного суду Сергій Богаченко особливо подякував за роботу як керівнику апарату суду Сергію Пашковському так і його заступнику Євгену Гультяєву.
      Заслухавши звіт керівника апарату Львівського апеляційного адміністративного суду про його діяльність із організаційного забезпечення роботи суду за 2016 рік, керуючись статтею 128 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", збори суддів вирішили:
1. Доповідь керівника апарату Львівського апеляційного адміністративного суду Сергія Пашковського взяти до відома.
2. Визнати роботу апарату Львівського апеляційного адміністративного суду із забезпечення суду, суддів та судового процесу, функціонування Єдиної судової інформаційної ( автоматизованої) системи організованою на належному рівні.
3. Керівнику апарату Львівського апеляційного адміністративного суду вжити додаткових заходів щодо:
•    забезпечення громадського порядку в приміщенні суду та безпеки працівників суду;
•    підвищення професійної кваліфікації працівників апарату суду;
•    посилення контролю за дотриманням працівниками апарату суду Правил внутрішнього трудового розпорядку;
•    покращення матеріально-технічного забезпечення працівників апарату суду шляхом ефективного планування закупівель та їх реалізації;
•    наповнення веб-сторінки  Львівського апеляційного адміністративного суду на офіційному веб-порталі  "Судова влада України" відповідно до рекомендацій Державної судової адміністрації України.