flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Львівського апеляційного адміністративного суду Сергій Богаченко та заступник голови Львівського апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха взяли участь у нараді за підсумками роботи Львівського окружного адміністративного суду за 2016 рік

21 лютого 2017, 09:30

      17  лютого 2017 року у Львівському окружному адміністративному суді було проведено нараду за підсумками роботи Львівського окружного адміністративного суду за 2016 рік. В нараді взяли участь голова Львівського апеляційного адміністративного суду Сергій Богаченко та заступник голови Львівського апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха.

     Голова Львівського окружного адміністративного суду Андрій Ланкевич доповів про підсумки роботи Львівського окружного адміністративного суду.

     Заступники голови Львівського окружного адміністративного суду Олена Хома та Віталій Мартинюк  доповіли про стан здійснення судочинства суддями Львівського окружного адміністративного суду та  про роботу відділу діловодства та обліку звернень громадян (канцелярії) і  відділу організаційного забезпечення розгляду адміністративних справ та архіву за 2016 рік.

     В свою чергу Олег Заверуха звернув увагу суддів Львівського окружного адміністративного суду на процесуальні пістави скасування постанов та ухвал Львівського окружного адміністративного суду Львівським апеляційним адміністративним судом.

     На завершення голова Львівського окружного адміністративного суду побажав суддям постійно вдосконалювати свій професійний рівень.