flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Львівського апеляційного адміністративного суду провели робочу нараду з суддями Закарпатського окружного адміністративного суду

17 лютого 2017, 13:07

     17 лютого 2017 року в Львівському апеляційному адміністративному суді в режимі відеоконференції було проведено робочу нараду з суддями Закарпатського окружного адміністативного суду за підсумками роботи суду в 2016 році.

     В обговоренні взяли участь голова Закарпатського окружного адміністративного суду Олексій Шешеня та судді Львівського апеляційного адміністративного суду Михайло Пліш, Володимир Макарик, Ігор Глушко та Роман Коваль.


     Олексій Шешеня доповів про основні показники роботи суду в 2016 році, зокрема, про кількість розглянутих справ, скасованих та змінених постанов і ухвал Закарпатського окружного адміністративного суду, а також зазначив про позитивні статистичні зміни відносно попередніх років.

     Голова Закарпатського окружного адміністративного суду зазначив, що однією з перешкод якісної роботи суду є відсутність суддів, які мають повноваження на здійснення судочинства.

     Михайло Пліш звернув увагу суддів Закарпатського окружного адміністративного суду на  те, що за підсумками результатів перегляду (скасування та зміни) апеляційною інстанцією ухвал окружних адміністративних судів  в Львівському апеляційному адміністративному окрузі у 2016 році найменш питома вага скасованих та змінених ухвал у Закарпатського окружного адміністративного суду, а щодо результатів перегляду постанов зазнавив, що Закарпатський окружний адміністративний суд займає 4-ту позицію в апеляційному окрузі.


     На завершення підведення підсумків голова Закарпатського окружного адміністративного суду подякував за об'єктивну оцінку діяльності суду.