flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Львівського апеляційного адміністративного суду взяли участь у підведені підсумків роботи Волинського окружного адміністративного суду у 2016 році

15 лютого 2017, 16:20

     10 лютого 2017 року у Волинському окружному адміністративному суді було проведено розширену нараду стосовно підведення підсумків роботи Волинського окружного адміністративного суду у 2016 році. В обговоренні взяли участь голова Волинського окружного адміністративного суду Лозовський Олександр Анатолійович та судді Львівського апеляційного адміністративного суду Кухтей Руслан Віталійович та Бруновська Надія Володимирівна.

     Лозовський Олександр Анатолійович доповів про основні показники роботи суду, зокрема, про кількість розглянутих справ, скасованих та змінених постанов і ухвал суду.

     Кухтей Руслан Віталійович зазначив,  що показники роботи  Волинського окружного адміністративного суду свідчать про належну організацію роботи суду. Також доповідач відзначив, що за підсумками результатів перегляду (скасування та зміни) апеляційною інстанцією постанов окружних адміністративних судів у 2016 році найменш питома вага скасованих та змінених постанов по відношенню до переглянутих Львівським апеляційним адміністративним судом у Волинського окружного адміністративного суду.

     Бруновська Надія Володимирівна звернула увагу суддів Волинського окружного адміністративного суду на належне та необхідне дотримання норм процесуального права при вирішенні питань щодо прийняття заяв про зміну предмету або підстав позову.