flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Львівського апеляційного адміністративного суду взяв участь у семінарі щодо розвитку та удосконалення адміністративної юстиції в Україні

29 листопада 2016, 17:18

24-25 листопада 2016 року у Вінницькому апеляційному адміністративному суді відбувся семінар для голів окружних та апеляційних адміністративних судів щодо розвитку та удосконалення адміністративної юстиції в судовій системі України. У роботі семінару взяли участь голова Вищого адміністративного суду України  Олександр Нечитайло, радник голови Вищого адміністративного суду України Михайло Цуркан, голови адміністративних судів України. Львівський апеляційний адміністративний суд представив голова суду Сергій Богаченко.

Учасники заходу поділилися своїм баченням шляхів вдосконалення адміністративного судочинства та обговорили низку організаційних питань, пов’язаних із підвищенням ефективності адміністративного судочинства. Зокрема, відбулося обговорення новел Закону України «Про судоустрій та статус суддів» щодо зборів суддів як однієї з організаційних форм суддівського самоврядування, особливостей застосування нового Закону України «Про державну службу», презентовано систему «Електронний суд», яка запроваджена  у Вінницькому апеляційному адміністративному суді.

Результатом роботи семінару стало прийняття рішення про створення Асоціації голів судів, яка повинна вдосконалити ефективність роботи судів та допомогти вирішувати нагальні питання, що виникатимуть у судовій системі.