flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львівському апеляційному адміністративному суді вперше написали Всеукраїнський диктант національної єдності

11 листопада 2016, 15:11

З нагоди Дня української писемності та мови, у середу, 9 листопада 2016 року, у Львівському апеляційному адміністративному суді написали Всеукраїнський диктант національної єдності. Така акція відбулась у суді вперше, цього року ЛААС став її своєрідним співорганізатором, створивши власний осередок диктанту, долучившись до написання радіодиктанту «Україна на зламі тисячоліть». Працівники апарату суду виявили соціальну активність та національну свідомість, виділивши кілька хвилин для його написання.

Метою радіодиктанту була не лише перевірка грамотності, а єднання навколо українського слова, мови, гуртування навколо національної ідеї, вияв солідарності з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці писали та говорили українською мовою і зберегли її для нащадків.

Усі написані диктанти ЛААС надіслав на перевірку на Українське радіо, щоб продемонструвати єдність працівників суду із десятками тисяч українців із цілого світу, що долучилися до написання диктанту.

Проведення радіодиктанту отримало схвальні відгуки у керівництва та працівників апарату суду та має усі шанси стати ще більш масовим у наступні роки.