flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЛААС обмінювався досвідом з Закарпатським окружним адміністративним судом.

24 жовтня 2016, 12:58

Досвід судового адміністрування у Львівському апеляційному адміністративному суді зацікавив працівників Закарпатського окружного адміністративного суду. Протягом тижня  працівники ЗОАС  ознайомлювалися з досвідом діяльності адміністративних відділів ЛААС: відділу управління персоналом та  кадрової роботи,  відділу реєстрації та документального забезпечення – канцелярії, відділу судової статистики та узагальнення судової практики та відділу матеріально-технічного забезпечення. Колеги з Закарпаття також взяли участь у навчальному семінарі для працівників ЛААС з покращення володіння навичками українського ділового мовлення.

Як зауважив керівник апарату ЛААС Сергій Пашковський, "закарпатці самостійно проявили ініціативу побувати у ЛААС і вивчити досвід наших структурних підрозділів. Чогось навчилися у нас, щось нового довідалися ми." Тому, таке спілкування між працівниками є дуже корисним як для судів першої інстанції, так і для апеляційного суду.

«Успішною була ініціатива суддів ЛААС про надання методичної допомоги загальним судам Волинської області, щодо розгляду адміністративних справ у першій інстанції. Голова  ЛААС С.Богаченко та заступник голови ЛААС О.Заверуха  у Луцьку провели семінар для голів та заступників голів судів Волинської області «Застосування процесуального законодавства під час розгляду та вирішення адміністративних справ». Натомість обмін досвідом роботи апарату суду відбувся вперше і є унікальним . Він означає, що робота апарату та його працівників  з забезпечення діяльності суду є однією з найважливіших ланок доступності і незалежності правосуддя, а ініціативність працівників свідчить про високий рівень відповідальності  та прагнення до становлення сучасних методів управління у судовій владі», - наголосив Сергій Пашковський