flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ЛААС відбулися урочистості з нагоди Дня юриста

10 жовтня 2016, 14:51

7 жовтня 2016 року у ЛААС відбулися урочистості з нагоди професійного свята Дня юриста. Вперше за історію суду в урочистостях взяла участь найвища посадова особа Львівської області – голова Львівської обласної державної адміністрації О.Синютка.

До учасників урочистих зборів з промовою звернувся голова ЛААС Сергій Богаченко:

«Щиросердечно вітаю Вас,  дорогі колеги, з професійним святом! Сьогодні у нашому суді, крім 48 суддів, працює майже двісті юристів-професіоналів. На  посадах державних службовців, помічників суддів, працівників патронатної служби Ви сприяєте забезпеченню та організації вчасного і якісного розгляду судових справ.

Своєю сумлінною, відповідальною і самовідданою працею підтримуєте довіру до правосуддя, реалізацію реформи судової системи. Вплив юридичної спільноти на процеси державотворення та розвиток демократії у країні постійно зростає. Тому ми радіємо прагненням наших працівників до професійного зростання та самовдосконалення. На сьогодні ми пишаємося тим, що помічники суддів нашого суду успішно поповнили ряди суддівського корпусу.

Так, восьмеро наших вихованців, а саме Богоніс Михайло, Гладишева Христина, Грабовський Віталій, Сало Павло, Струс Тетяна, Тарасевич Петро, Кісера Ліля, Шевчук Василь сьогодні працюють суддями у різних куточках України, а саме у Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській, Львівській, Рівненській, Хмельницькій областях.

Той хто обрав професію юриста, здобув освіту та обрав служіння Закону заслуговує високої поваги і вдячності. Непросто працювати в умовах реформ, безмежних обмежень, під тиском громадської думки, нестабільності законодавства. Але юридична спільнота нашого суду в силу своєї високої освіченості, національної свідомості і патріотизму з честю витримує всі випробування часу та політичних змін.

Ми вітаємо реформу правосуддя та прагнемо її увінчання справжньою незалежністю судової гілки влади. Бажаю Всім юристам Львівського апеляційного адміністративного суду впевненого професійного зростання, наснаги до самовдосконалення, впевненості і професійної мужності у захисті верховенства права, утвердженні і забезпеченні прав і свобод людини.

Переконаний, що справа, якій ми присвятили своє життя, високий професіоналізм, почуття відповідальності допоможуть нам здобути ще більшу повагу українців, підвищити довіру до правосуддя.»

З нагоди Дня юриста, за зразкове виконання службових обов’язків, сумлінну працю було відзначено почесними  грамотами таких працівників апарату суду:

 Кіха Володимира Олеговича – помічника судді;

 Мирош Юлію Іванівну – помічника судді;

 Поворозника Дмитрія Богдановича – помічника судді;

 Касяненко Зоряну Іванівну – головного спеціаліста відділу забезпечення роботи першої судової палати;

Гнатик Анастасію Зіновіївну – секретаря судового засідання відділу забезпечення роботи другої судової палати;

 Непший Ярину Вікторівну – головного спеціаліста відділу забезпечення роботи третьої судової палати;

Патлевіч Наталію Михайлівну – головного спеціаліста відділу забезпечення роботи третьої судової палати;

 Качмар Наталію Омелянівну – провідного спеціаліста відділу забезпечення роботи четвертої судової палати;

 Ігнатища Михайла Васильовича – головного спеціаліста відділу роботи із зверненнями громадян та надання інформації;

 Мартинишина Романа Степановича – провідного спеціаліста відділу судової статистики та узагальнення судової практики;

 Ковальчук Світлану Іванівну – провідного спеціаліста відділу реєстрації та документального забезпечення – канцелярії;

Іванкова Остапа Орестовича – судового розпорядника.