flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львівському апеляційному адміністративному суді вивчать і проаналізують якість та ефективність судочинства.

05 жовтня 2016, 16:56
Оцінка якості та ефективності судочинства у Львівському апеляційному адміністративному суді триватиме до 1 листопада 2016 року. Відповідно до методології оцінювання якості судочинства СОРС в цей період буде проведено комплексне оцінювання. Таким чином у суді будуть опитані всі працівники і судді ЛААС, а також сто відвідувачів суду. 
 
«СОРС, перш за все, є внутрішнім інструментом судового адміністрування, який застосовується для діагностики ситуації в конкретному суді з метою визначення реалістичних та найбільш ефективних заходів для усунення існуючих проблем», - каже керівник апарату ЛААС Сергій Пашковський. 
Голова ЛААС Сергій Богаченко пригадує: «Ще у 2008 році Львівський апеляційний адміністративний суд став учасником пілотного проекту USAID «Верховенство права»,  в рамках якого РБФ «Право і Демократія» провели перші опитування та аналіз доступності правосуддя у ЛААС.  Тоді роботу суду і суддів було оцінено майже на відмінно. Однак життя не стоїть на місці, триває реформа, впроваджуються  інноваційні технології, змінюються працівники апарату. Важливо  застосовувати сучасні управлінські підходи та вдосконалювати свою роботу.  Комплексне оцінювання дозволить нам чітко визначити сильні і слабкі сторони діяльності  та  прийняти  ефективні управлінські рішення для вдосконалення роботи суду, створення комфортних умов для роботи суддів та працівників апарату, підвищення якості надання судових послуг громадянам».
У ЛААС  закликають  громадян взяти активну участь в ініційованому судом анкетуванні. Анкету відвідувача можна роздрукувати самостійно з веб-сайту або одержати у громадській приймальні канцелярії суду. Заповнення анкети займе не більше п’яти хвилин. Заповнивши анкету, її потрібно повернути працівнику канцелярії.
 
Завантажити анкету відвідувача: userfiles/anketa_vidviduvacha.doc