flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Захист права власності у світлі практики Європейського суду. Суддя ЛААС отримав сертифікат тренера

15 вересня 2016, 12:12

7–8 вересня 2016 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Координатором проектів ОБСЄ в Україні за участі Верховного Суду України та Вищого адміністративного суду України за фінансової підтримки уряду Канади в межах проекту “Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя” відбувся тренінг для тренерів (ТоТ) навчального курсу “Захист права власності в світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини” для суддів адміністративної юрисдикції. Від ЛААС участь у заході взяв суддя Андрій Курилець.

Основною метою тренінгу для тренерів (ТоТ) було підготувати викладачів розробленого курсу, що передбачає розуміння ними логіки, структури та перебігу курсу, оволодіння методикою його викладання, формування в майбутніх викладачів цілісного бачення викладання цього курсу.

Навчальний курс “Захист права власності у світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини” розроблений і апробований у формі одноденного тренінгу для кожної із спеціалізацій – цивільної, адміністративної та господарської.

У ході дводенного тренінгу для тренерів (ТоТ) викладачі пройшли, як учасники, усі модулі одноденного курсу (у формі тренінгу) “Захист права власності в світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини”, а також оволоділи методикою викладання цього курсу. У підсумку, учасники отримали сертифікати тренерів.