flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суддів ЛААС звернулися з листом вдячності

13 вересня 2016, 11:25

До Львівського апеляційного адміністративного суду надійшов лист вдячності від учасників судового процесу у справі за позовом єврейських громадських організацій до Львівської міської ради, виконкому Львівської міськради, Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Рішенням суду було частково забезпечено позов, заборонено  проведення будь-яких будівельних, будівельно-монтажних, меліоративних та інших технічних робіт, на земельній ділянці по вул. Єрошенка, 22 в м. Львові, де розташована частина єврейського кладовища, що виходить за межі земельної ділянки по вул.Шевченка. 128 у м. Львові до ухвалення рішення в адміністративній справі.

Лист –подяка адресований суддям Роману Сенику, Романні Хобор, Ярославу Попку. «Увала Львівського апеляційного адміністративного суду поклала шлях до вирішення в інтересах авторитету держави пекучої проблеми у сфері збереження історико-культурної спадщини не тільки у Львові, але в Україні.»

Своєю чергою ЛААС висловлює вдячність авторам листа за розуміння важливості моральної підтримки суддівського корпусу у їх щоденній роботі, покликаній відновлювати законність і верховенство права.