flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Діти воїнів АТО відвідали Львівський апеляційний адміністративний суд

01 вересня 2016, 11:56

 Школярів, батьки яких загинули або були поранені під час АТО, ознайомили з професією судді та працівника апарату суду в рамках реалізації ГО «Допомога дітям героїв» проекту «Літня школа професій», що фінансує Львівська міська рада.   

           (Переглянути новинний відеосюжет про подію за посиланням:  http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvovi_zapochatkuvali_unikalnu_osvitnyu_programu_dlya_ditey_uchasnikiv_ato&objectId=1401684

Проект «Літня школа професій» покликаний допомогти підліткам, які зазнали поствоєнних стресів, у виборі професії до душі. У проекті взяли участь дванадцятеро дівчаток і хлопчиків різного шкільного віку.  Під час роботи школи діти мають можливість ознайомитися з найбільш актуальними професіями сьогодення, відкрити для себе успішних та яскравих представників певного роду занять.

Візит до Львівського апеляційного адміністративного суду групи школярів був знаковим, адже вперше в історії суду, до нас завітали діти.

  

Під час екскурсії судом гості ознайомилися з роботою канцелярії та громадської приймальні, навчилися користуватися інформаційним кіоском, відвідали судове засідання та ознайомилися з робочим місцем та обов’язками секретаря судових засідань, про які розповів керівник апарату ЛААС Сергій Пашковський.

Про свій шлях до професії та трудові будні судді розповів дітям голова ЛААС Сергій Богаченко.

 

Цікавою і повчальною для школярів стала розповідь судді ЛААС Михайла Костіва про особливості роботи суду та професії судді.

Помічник судді Максим Бризіцький зацікавив дітей розповіддю про переваги роботи на посаді помічника судді.

Особливе зацікавленння викликала розповідь Світлани Ковальчук про систему електронного розподілу справ у суді.

 

На завершення зустрічі всі діти отримали у подарунок від керівника апарату ЛААС записники з логотипом суду.