flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання голови Львівського апеляційного адміністративного суду із Днем Незалежності України

23 серпня 2016, 14:25

Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання із 25-річчям Незалежності України!

Незалежність України втілила одвічне прагнення та право українського народу на самовизначення, встановила ціннісні орієнтири для розбудови України як демократичної, правової,  високорозвиненої  європейської держави. 

Нехай для нас цей день буде не лише Днем народження держави, а й святом памяті та поваги до подвигів усіх борців за свободу, незалежність та  територіальну цілісність України, днем, коли кожному варто особливо задуматись про свій внесок у розвиток нашої держави, проявити національну свідомість та усвідомити персональну відповідальність за майбутнє України!

Бажаю усім нам робити все можливе та необхідне для того, щоб Українська держава в цілому та судова влада зокрема, були по-справжньому незалежними, примножили довіру суспільства та працювали, насамперед, для утвердження та забезпечення прав і свобод людини!

Зичу усім міцного здоров’я, щастя і любові, миру, добра і злагоди, усвідомлення та реалізації національної ідеї, натхненної і корисної роботи на благо нашої держави та народу! 

З повагою, голова Львівського апеляційного 

адміністративного суду 

Сергій Богаченко.