flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки роботи Волинського окружного адміністративного суду за перше півріччя 2016 року

03 серпня 2016, 15:28

Підведено підсумки роботи Волинського окружного адміністративного суду за перше півріччя 2016 року

29 липня 2016 року у Волинському окружному адміністративному суді відбулась розширена нарада за участю суддів та працівників апарату ВОАС, голови Львівського апеляційного адміністративного суду Сергія Богаченка та заступника голови ЛААС Олега Заверухи. На нараді обговорили підсумки роботи Волинського окружного адміністративного суду за перше півріччя 2016 року.

З доповіддю про стан здійснення судочинства Волинським окружним адміністративним судом за перше півріччя 2016 р. виступив в.о. голови суду Віктор Мачульський, який проаналізував основні показники здійснення судочинства та питання організації роботи суду.

Підводячи підсумки наради, Сергій Богаченко зазначив, що показники роботи ВОАС свідчать про належну організацію роботи суду та високий професійний рівень суддів. Водночас голова апеляційного суду наголосив на необхідності неухильного дотримання строків розгляду адміністративних справ, моніторингу та вивчення законодавства, практики Верховного Суду України та Європейського суду з прав людини.