flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Футбольна команда Львівського апеляційного адміністративного суду здобула другу перемогу на «Кубку Львівської Феміди-2016»

26 травня 2016, 14:40

 24 травня 2016 року на футбольному полі стадіону СКА (вул. Клепарівська, 39а, м. Львів) відбулися два матчі другого туру групового етапу турніру «Кубка Львівської Феміди-2016».

Команда Львівського апеляційного адміністративного суду зустрілася із командою Західного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. Команда ЛААС грала у такому складі: Іван Нацулич – Роман Мартинишин, Степан Цеголко, Євген Гультяєв – Ігор Кучер, Мар’ян Фацієвич, Михайло Колодка, Остап Іванков – Іван Андрушків, Іван Кульчицький, Мар’ян Шевчук. На заміни виходили Назар Кіра та Остап Городецький. Представники судової влади переконливо перемогли військових з рахунком – 3:0.

Незважаючи на спекотні погодні умови, матч відбувався на досить високих швидкостях. Перший тайм минув у напруженій боротьбі, жодна з команд не мала значної ігрової переваги. Однак швидкі контратаки дозволили команді Львівського апеляційного адміністративного суду піти на перерву з перевагою у два голи. Спочатку, після стрімкої атаки правим флангом Мар’ян Шевчук точним пасом знайшов у штрафному майданчику суперника Івана Кульчицького, який із вигідної позиції завдав влучного удару. За кілька хвилин Іван Кульчицький завдяки індивідуальним діям відібрав м’яч у захисника суперника та завдав удару низом, з яким голкіпер не впорався, пропустивши м’яч під собою. Цей гол став для Івана вже четвертим на турнірі, і він впевнено очолює список бомбардирів.

У другому таймі перевага команди ЛААС стала відчутнішою, що проявилося у впевненішому контролі м’яча та більшій кількості ударів по воротах. Під час однієї з атак Михайло Колодка, виборовши м’яч біля кутового прапорця на правому фланзі атаки, виконав точну подачу, яку ударом головою завершив Остап  Іванков.

Ця перемога стала другою для команди Львівського апеляційного адміністративного суду і дозволила їй із 6 очками закріпитися на першому місці турнірної таблиці.

Турнірна таблиця

М

Команда

І

В

Н

П

М

Р.М

О

1

Львівський апеляційний адміністративний суд

2

2

0

0

9-2

+ 7

6

2

Прокуратура Львівської області

2

1

1

0

5-3

+ 2

4

3

ЗРУ Державної прикордонної служби України

1

1

0

0

3-2

+ 1

3

4

Військова прокуратура Західного регіону України

1

0

1

0

1-1

0

1

5

Шевченківський - Залізничний районні суди м.Львова

2

0

1

1

3-4

-          1

1

6

Львівський ОАС - Франківський районний суд м.Львова

2

0

1

1

4-8

-          4

1

7

ЗТУ Військової служби правопорядку у ЗСУ

2

0

0

2

1-6

-          5

0

 В іншому матчі дня гра команд Прокуратури Львівської області  та об’єднаної команди Львівського окружного адміністративного суду та Франківського районного суду м. Львова завершилася «бойовою» нічиєю – 2:2.

Наступний матч команда Львівського апеляційного адміністративного суду проведе у п’ятницю, 27 травня 2016 р., о 17:00 проти об’єднаної команди Шевченківського та Залізничного районних судів м. Львова.