flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Львівський апеляційний адміністративний суд одягнувся у вишиванку

19 травня 2016, 15:47

 Сьогодні вранці будинок Львівського апеляційного адміністративного суду прикрасили орнаментами української вишивки. Таким чином працівники суду вирішили створити святкову атмосферу для відвідувачів і працівників суду у День вишиванки.

Своїй акції працівники суду надали глибокого змісту, трактуючи традиційний орнамент як систему духовних цінностей, які мають стати основою діяльності судів і суддів, всіх державних службовців.

«Вишиванка – це національна святиня, яка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Більшість наших працівників і суддів  є достатньо молодими людьми, які хочуть жити і працювати,виховувати своїх дітей українцями в Україні.Цією акцією ми хочемо заявити, що працівники нашого суду прагнуть порядку і справедливості, і для нас це духовні цінності, які ми розуміємо, пропагуємо і з якими хочемо жити. Тому ми сьогодні оздобили наш суд в національний орнамент, який є символом впорядкування світу, так само як закони та їх дотримання  – є основою впорядкування суспільних відносин і порядку в країні» - пояснив суть проекту керівник апарату суду Сергій Пашковський.

 Працівники ЛААС планують вивести свою ініціативу на всеукраїнський рівень, а наступного року оздобити приміщення орнаментами, притаманними регіонам, які належать до Львівського апеляційного округу.