flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львівському апеляційному адміністративному суді відзначили День працівників суду

18 грудня 2015, 14:33

Щороку, 15 грудня, працівники судів відзначають своє професійне свято, встановлене Указом Президента України від 8 грудня 2000 року. З цієї нагоди у Львівському апеляційному адміністративному суді відбулися урочисті збори керівництва та працівників апарату суду.

Із вітальною промовою до працівників суду звернувся голова суду Сергій Богаченко. Насамперед, він побажав усім міцного здоров’я, професійного вдосконалення та задоволення від роботи, кар’єрного росту, миру, достатку та благополуччя у родинах. Голова суду подякував працівникам за якісно виконану роботу, підкресливши роль кожного у забезпеченні ефективної діяльності Львівського апеляційного адміністративного суду. Також голова Львівського апеляційного адміністративного суду з нагоди відзначення професійного свята за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значні досягнення у роботі відзначив найкращих працівників суду подяками.

З вітальним словом до працівників також звернувся заступник голови суду – Олег Заверуха. Він приєднався до привітань голови суду, особливо відзначивши роботу ініціативної групи помічників суддів, які активно долучилися до організації святкування Дня працівників суду. Завдяки їх діяльності було проведено анонімне анкетування серед суддів та працівників апарату суду з метою визначення найкращих працівників.

 У номінації «Найкращий помічник судді» переміг помічник судді Мар’ян Фацієвич

у номінації «Найкращий керівник відділу» – керівник відділу забезпечення роботи другої судової палати Оксана Дембіцька,

у номінації «Найкращий працівник відділу» – секретар судового засідання Ірина Лемцьо (на фото - перша праворуч),

у номінації «Працівник року» – заступник керівника апарату ЛААС Євген Гультяєв.

Олег Заверуха  вручив переможцям анкетування почесні дипломи, зауваживши, що визнання колег є найвищою оцінкою роботи та стимулом до подальших успіхів. Хоча анкетування проводилось вперше, воно отримало схвалення у працівників апарату, і проводитиметься  і в наступні роки.

У рамках святкування усі працівники суду отримали пам’ятні значки, маленькі солодкі подарунки, а усі охочі взяли  участь у фотосесії.