flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Івано-Франківського окружного адміністративного суду презентував виставку власних мистецьких робіт

12 грудня 2014, 12:09

Грицюк Петро Петрович, уродженець с.Микуличин, що на Яремчанщині, закінчив художню школу, зараз суддя Івано-Франківського окружного адміністративного суду, у вільний час пише картини та цікавиться живописом. Виставку відвідали суддя окружних судів Львівського апелційного округу, судді ЛААС, голова Львівського апеляцінйого адміністратвиного суду Богаченко С.І.

На виставці  представлено понад 20 картин, зокрема: «Спротив злу», «Єдність в символах», «Шахова планета», «Мій дім», «Набуті  мелодії», «Калина»  та ін.,  багато з них присвячено національно-патріотичній тематиці, релігії, природі, тощо.

«Автор представляє через призму свого мистецтва власну таїну. Він відкрив свій штрих-код (як і назва одного з полотен) свого буття, свою внутрішню константу. Петро Грицюк має дуже цікавий формат як художник. Він не навчався в академії, не опанував ази класичного академічного мистецтва, пензель тримав іще в школі, є суддею. Але через це мистецтво показав своє внутрішнє переживання, свою позицію в соціумі, яку не може виразити через рутинну щоденну працю», – зазначила мистецтвознавець, заступник директора Львівської картинної галереї Христина Березовська.