flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ЛААС Богаченко С.І. та заступник голови суду Заверуха О.Б. взяли участь у міжнародній конференції у Польщі.

22 вересня 2014, 11:55

 

18-19 вересня ц.р. в м.Кєльце Свєнтокшиського воєводства відбулася І-а Міжнародна українсько-польська конференція на тему: “Польща-Україна – система правосуддя, юридичні установи, самоврядування”, яка проходила під почесним патронатом Міністра юстиції РП Марка Бєрнацького та Генерального консула України в Кракові Віталія Максименка.

У роботі конференції взяла участь українська делегація суддів, прокурорів, адвокатів та представників самоврядування з Києва, Вінниці, Дніпропетровська, Львова, Сум та Чернівців. ЛААС на конференції представляли голова суду  Богаченко С.І. та заступник голови суду  Заверуха О.Б.

Метою  конференції було ознайомити учасників з досвідом судочинства України і Польщі, а також  представити зміни в правових інститутах польського законодавства, які відбулися після 1989 року та узгодження з законодавством Європейського Союзу.

Під час конференції українські  правники ознайомилися з досвідом польських колег, роботою районних судів, прокуратури, адвокатських канцелярій, нотаріальних контор та органів самоврядування Свєнтокшиського воєводства.

Організаторами конференції виступили: Маршалківська Управа  Свєнтокшиського воєводства, ГКУ в Кракові та Вища школа економіки, права та медичних наук ім.Едварда Ліпінського у м.Кєльце.