flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди відзначення Дня юриста України

08 жовтня 2018, 17:14

Сьогодні, 08 жовтня 2018 року, у Львівському апеляційному адміністративному суді відбулася урочиста нарада з нагоди відзначення Дня юриста України.

З вітальним словом до працівників апарату звернулися виконуючий обов'язки голови Восьмого апеляційного адміністративного суду Василь Миколайович Багрій та голова Львівського апеляційного адміністративного суду Сергій Іванович Богаченко. Судді підкреслили, яке важливе місце у житті громадянського суспільства займають юристи та яка місія на них покладена, а також побажали всім невичерпної енергії, добробуту і професійного розвитку. Тимчасово виконуючий обов'язки керівника апарату Восьмого апеляційного адміністративного суду Сергій Миронович Пашковський також привітав усіх присутніх зі святом та побажав успіхів у нелегкій праці, сімейного благополуччя та особистого щастя.

Кращих  працівників апарату Львівського апеляційного адміністративного суду було відзначено подяками за сумлінну працю та зразкове виконання професійних обов’язків. Крім цього, усі працівники отримали пам’ятні сувенірні подарунки.