flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львівському апеляційному адміністративному суді відбулася зустріч з представниками Проекту ЄС "Право-Justice"

12 вересня 2018, 17:45

12 вересня у Львівському апеляційному адміністративному суді (далі – ЛААС) відбулась зустріч з представниками Проекту ЄС "Право-Justice" в рамках реалізації регіональних ініціатив Проекту ЄС.

Участь у зустрічі взяли представники Проекту ЄС "Право-Justice": Довидас Віткаускас - керівник Проекту ЄС, Карстен Манке – міжнародний експерт Проекту ЄС. Андрій Співак - секторальний менеджер, Денис Пащенко - головний національний експерт Проекту ЄС. Львівський апеляційний адміністративний округ представляли заступник голови ЛААС Олег Заверуха, секретарі судових палат ЛААС Віталій Затолочний та Андрій Рибачук, суддя ЛААС Руслан Кухтей та суддя Львівського окружного адміністративного суду Олександр Сасевич.

В рамках зустрічі увагу було приділено питанням співпраці фахівців, науковців та практиків сектору юстиції регіону з центральними органами влади за підтримки Проекту ЄС; обміну досвідом; залученню регіональних представників до розробки реформи; поширенню співпраці юридичних освітніх та наукових установ з органами влади та судами, а також співпраці з регіональними науково-дослідними організаціями щодо уніфікації методики моніторингу та оцінювання реформ сектору юстиції.

У своєму виступі заступник голови ЛААС Олег Заверуха, серед іншого, зазначив, що судді Львівського апеляційного адміністративного округу володіють достатніми професійними знаннями та навиками для реалізації завдань, які ставить перед собою Проект ЄС "Право-Justice", а відтак ЛААС готовий стати майданчиком для проведення відповідних заходів.

Нагадаємо, Проект ЄС "Право-Justice" активно співпрацює із органами влади та системою правосуддя України з метою проведення моніторингу реалізації судової реформи в Україні, напрацювання актуальних питань імплементації новел процесуальних кодексів та виявлення прогалин у правозастосуванні.