flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представниці ЛААС взяли участь у тренінгу "Жіноче лідерство та професійна ефективність" 

02 серпня 2018, 12:42

 

31 липня 2018 року Центр "Жіночі перспективи" організував тренінг на тему: "Жіноче лідерство та професійна ефективність" для голів та заступниць голів апаратів судів різних районів Львівської області та міста Львова. Захід відбувався у приміщенні та у співпраці з Львівським Регіональним Відділенням Національної Школи Суддів України, за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID в рамках Програми "Нове правосуддя".

Участь у тренінгу взяли, зокрема, представниці Львівського апеляційного адміністративного суду: Марія Сьома, начальник відділу судової статистики та узагальнення судової практики, Наталія Левко, старший консультант відділу судової статистики та узагальнення судової практики, та Ольга Сивулич, начальник відділу забезпечення роботи четвертої судової палати.

Під час заходу учасниці обговорили та практично опрацювали такі теми:

-"Які гендерні підвалини навантаження жінок продуктивною та репродуктивною працею?"

- "Як правильно відмовляти та зважено приймати рішення?"

- "Як вивільняти час на те, що хочеш ти, а не інші?"

- "Як балансувати між різними важливими життєвими сферами?"

- "Як взаємодіяти в команді?"

- "Що робити, щоб люди у твоїй команді ефективно взаємодіяли та брали відповідальність на себе?"

- "Як створити безпеку у своїй команді?"

- "Як створити атмосферу співпраці, а не конкуренції?"

- "Що робити з "прихованими конфліктами?" та інші.

 

Як відомо, громадська організація «Центр «Жіночі перспективи» активно співпрацює з органами державної влади та судами з метою захисту прав жінок, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків в усіх сферах суспільного життя.

Так, нещодавно у Львівському апеляційному адміністративному суді заступниця голови ГО Центр «Жіночі перспективи» Марта Чумало провела семінар на тему: «Психологічні аспекти інтерперсональних (міжособистісних) зв’язків в колективі». Цей захід відбувався під час відзначення в суді Днів адміністративної юстиції в Україні. Детальніше про семінар можна дізнатися тут.