flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ЛААС відбулась нарада за підсумками роботи структурних підрозділів суду у 2017 році

27 лютого 2018, 11:07

   23 лютого 2018 року у Львівському апеляційному адміністративному суді відбулась нарада керівника апарату суду із начальниками структурних підрозділів апарату суду за підсумками роботи у 2017 році.

  Основним питанням порядку денного наради було підведення підсумків роботи структурних підрозділів Львівського апеляційного адміністративного суду у 2017 році.

  Начальники усіх структурних підрозділів ЛААС виступили із доповідями відповідно до аналітичних довідок про роботу кожного структурного підрозділу апарату Львівського апеляційного адміністративного суду у 2017 році.

  Підбиваючи підсумки наради, керівник апарату ЛААС Сергій Пашковський зазначив, що робота структурних підрозділів та всього апарату Львівського апеляційного   адміністративного   суду   щодо   організаційного  забезпечення  здійснення судочинства у 2017 році виконана на належному високому рівні.

  Керівник апарату суду зазначив, що  структурні підрозділи апарату суду в 2017 році в цілому виконали обсяг обов'язків та завдань, які перед ними були поставлені, при цьому залишається необхідність щодо вжиття постійних заходів для покращення роботи у 2018 році.