flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львівському апеляційному адміністративному суді було проведено профорієнтаційну екскурсію

06 червня 2017, 18:00

    02 червня 2017 року у Львівському апеляційному адміністративному суді було проведено профорієнтаційну екскурсію в рамках акції «Територія дитинства» з нагоди Дня Захисту дітей для школярів та абітурієнтів .

    Метою заходу було ознайомити дітей з системою правосуддя та розширити світогляд дітей і сприяти зваженому вибору професійної діяльності у майбутньому.

    Екскурс в історію суду провела учням Анна Баранкевич – помічник судді Львівського апеляційного адміністративного суду. Анна Баранкевич у загальних рисах розповіла слухачам про систему роботи суду, про роботу структурних одиниць суду та їх відмінності, а також зробила акцент на символах судової влади в Україні та на їх відмінностях з іноземними атрибутами.

    Під час екскурсії хлопці та дівчата мали нагоду не лише відвідати ЛААС, а й поспілкуватися з суддями та працівниками суду. Про роль працівника суду та про особливості роботи розповіли керівник апарату суду Сергій Пашковський, помічник судді Ірина Братків, головний спеціаліст Наталія Патлевич, секретар судового засідання Іван Андрушків та судовий розпорядник Юрій Панчишин.

    Наприкінці зустрічі до учасників акції звернувся заступник голови Львівського апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха, який привітав учнів із завершенням навчального року та побажав їм гарної долі й успіхів у майбутньому.

    В свою чергу, від імені Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримку традицій меценатства та благодійництва Львівський апеляційний адміністративний суд було відзначено подякою.