flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся перший загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ:синергія заради майбутнього».

23 травня 2017, 11:50

    22 травня 2017 року у місті Києві відбувся перший загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього».

    Форум організовано за підтримки Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії України, Ради суддів України, Верховного Суду України, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, Центру демократії та верховенства права, ГО "Детектор медіа", Інституту масової інформації та Національної спілки журналістів України.

     На форум було запрошено представників ЗМІ та судової системи, якими було надано свої пропозиції щодо взаємодії  судів та медіа, а також  висловлено основні проблеми в співпраці.

    В приміщенні Апеляційного суду Львівської області представникам місцевих ЗМІ та працівникам судів області було надано можливість спостерігати за перебігом подій на форумі в режимі відеоконференції.

    Львівський апеляційний адміністративний суд представили суддя Оксана Мікула та секретар судового засідання Христина Керод.