flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники ЛААС ознайомилися з проблемними питаннями нового податкового законодавства

24 вересня 2015, 16:38

Семінар для юридичних та ФОП Львівщини на тему: «Нове в податковому законодавстві" провели ТОВ “Техноцентр Маяк” спільно з Громадською організацією «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів» та головним управлінням ДФС у Львівській області. Темою семінару були актуальні питання оподаткування (ПДВ, податок на прибуток підприємств, готівкові розрахунки та РРО, ЄСВ, ПДФО та військовий збір, спрощена система оподаткування)». У семінарі взяли участь понад 250 осіб. Зокрема від ЛААС - суддя Гудим Л.Я. та п’ятеро помічників суддів ЛААС, а саме Кучер І.О, Лещишин Б.У., Городецький О.О., Мирош Ю.І., Завада Н.Р взяли участь у семінарі, щодо нововведень податкового законодавства.

Керівник Головного управління ДФС у Львівській області Ігор Кондро наголосив на  проблемних питаннях щодо організації роботи ЦОПП під час надання консультацій, зняття з реєстрації платників ПДВ , тощо і пообіцяв налагодити роботу з якісного консультування платників податків міста Львова.
В рамках семінару, керуючий партнер Аудиторської фірми «Західаудитсервіс», голова Львівського представництва МГО РНБА, сертифікований аудитор Надія Маковецька надала інформаціяю щодо питань сплати податку на прибуток у 2015 році, єдиного податку для юридичних осіб, податку на додану вартість, податку на доходи фізичних осіб та військового збору, єдиного соціального внеску, щодо необхідності легалізації заробітної плати та про відповідальність за її виплату у конвертах, неофіційне працевлаштування працівників, з питань застосування РРО.

Ольга Мирка, керівник Львівської філії ТОВ «Техноцентр Маяк», сертифікований спеціаліст з M.E.Doc IS, надала інформацію щодо практичнx питань електронної звітності та документообігу.
Доповідачами семінару також були провідні фахівці ДФС у Львівській області Василь Скупейко та Вікторія Шихова.