flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львові працює Центр безоплатної правової допомоги

19 серпня 2015, 13:28

Отримати правову  допомогу державним коштом можуть певні категорії осіб у Львові. З 1 липня 2015 року розпочав роботу Перший Львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги для мешканців Львова та Львівської області.

Маючи відповідний комплект документів, можна отримати безоплатну вторинну правову допомогу – послуги адвокатів для представництва інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах,  а також потерпілих і свідків у кримінальних провадженнях.

Також Центр, за необхідністю , надає скерування усім особам, які перебувають під юрисдикцією України для отримання безоплатної правової інформації, консультацій, роз’яснень з правових питань та складання заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру) та отримання допомоги в забезпеченні доступу до вторинної правової допомоги. Суб’єктами надання такої допомоги в Україні є органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, фізичні та юридичні особи приватного права, спеціалізовані особи (громадські організації благодійні фонди)

Перший Львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться у м.Львові, за адресою вул.Чупринки, 71, кім.505, тел. 237-08-09