flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Львівського апеляційного адміністративного суду та Закарпатського окружного адміністративного суду провели нараду в режимі відеоконференцзв’язку.

10 липня 2015, 15:50

З метою єдності судової практики, обговорення та аналізу помилок, які допускаються судом при вирішенні справ, вжиття заходів для їх усунення 10 липня 2015 року відбулася нарада суддів Львівського апеляційного адміністративного суду та суддів Закарпатського окружного адміністративного суду в режимі відео конференції.

Очолив нараду заступник голови ЛААС Олег Богданович Заверуха. В нараді також взяли участь судді ЛААС Андрій Романович Курилець, Руслан Віталійович Кухтей, заступник голови ЗОАС Сергій Іванович Рейті та судді ЗОАС.

Предметом обговорення під час наради стали причини скасування та зміни рішень Закарпатського ОАС. Доповідачами виступили судді ЛААС А.І. Рибачук та О.М. Гінда.

Практика проведення нарад в режимі відео конференцзв’язку між судами є однією із форм надання методичної допомоги місцевим судам як окружним судам та окружним адміністративним судам і має на меті підвищення рівня кваліфікації суддів місцевих адміністративних судів.