flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови ЛААС Олег Заверуха пройшов підготовку у НШС України

25 червня 2015, 14:39

З 22 по 24 червня в Києві у Національній школі суддів України відбувалася  підготовка голів та заступників голів апеляційних судів областей та Апеляційного суду міста Києва, апеляційних адміністративних судів та апеляційних господарських судів.

Від Львівського апеляційного адміністративного суду участь у підготовці взяв заступник голови суду Олег Заверхуха. Заняття проводилися з таких питань - суддівське самоврядування, як гарантія забезпечення організаційної єдності функціонування судів та незалежності суддів,  комунікації в судовій владі, організаційне та фінансове забезпечення діяльності судів і судове адміністрування.

Значної уваги було надано ознайомленню з антикорупційним законодавством та  міжнародними стандартами та їх запровадження в Україні, новелами податкового законодавства України та основними положеннями Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського cуду з прав людини при здійснені правосуддя. Учасники також вивчили психологічні прийоми запобігання розвитку професійного вигорання у суддів.

 Після закінчення підготовки слухачам вручено Сертифікат Національної школи суддів України.