flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Львівського апеляційного адміністративного суду взяли участь у нараді щодо підведення підсумків роботи Івано-Франківського окружного адміністративного суду за 2014 рік.

20 березня 2015, 09:06

Заступник голови Львівського апеляційного адміністративного суду Степан Петрович Нос та суддя Романа Богданівна Хобор 06 березня 2015 року взяли участь у нараді щодо підведення підсумків роботи Івано-Франківського окружного адміністративного суду за 2014 рік.

З доповіддю про підсумки роботи за звітній період виступила Голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду Оксана Олександрівна Лучко.

Суддя Львівського апеляційного адміністративного суду Хобор Р.Б. ознайомила присутніх з аналітичною довідкою за підсумками діяльності Івано-Франківського окружного адміністративного суду. Зокрема, вона відмітила, що питома вага скасованих постанов у апеляційній інстанції припадає на справи, предметом розгляду яких є спори з приводу реалізації податкової політики та за зверненнями податкових органів, а ухвал – з приводу застосування судом ст.ст. 18, 155, ч.5 ст. 181 КАС України.

Своїм виступом заступник голови Львівського апеляційного адміністративного суду      Нос С.П. підбив підсумки результатів якості роботи Івано-Франківського окружного адміністративного суду. Він  наголосив на необхідності систематичного вивчення та врахування судової практики Вищого адміністративного суду України та Верховного Суду України, в яких висловлені правові позиції щодо підготовки суддями адміністративних  справ до судового розгляду та постановленні рішень. Також було звернено увагу присутніх на Постанову Пленуму Вищого адміністративного суду України  від 30.09.2013 року №11 «Про практику застосування адміністративними судами положень Закону України від 13 січня 2011 року N 2939-VI «Про доступ до публічної інформації».