flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови суду Олег Заверуха брав участь у міжнародній науково-практичній конференції “Публічна служба і адміністративне судочинство: здобутки і виклики”

09 липня 2018, 15:29

5-6 липня 2018 року відбулась дводенна міжнародна науково-практична конференція “Публічна служба і адміністративне судочинство: здобутки і виклики”, організована Національною школою суддів України спільно із Касаційним адміністративним судом у складі Верховного Суду, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Навчально-науковою лабораторією дослідження проблем службового права Національної академії правових наук України, міжнародними проектами та організаціями.
До участі у конференції було запрошено заступника голови Львівського апеляційного адміністративного суду Олега Заверуху.




Під час заходу обговорювалися проблемні питання публічної служби в Україні. Значну увагу учасників конференції було приділено теоретико-правовому аспекту регулювання публічної служби, процесуальним особливостям і проблемам розгляду адміністративними судами спорів, що виникають з відносин публічної служби, а також суміжним з інститутом публічної служби галузям права.
Окрему увагу учасників заходу було зосереджено на зарубіжному досвіді правового регулювання публічної служби, її проходження та рекомендаціях, висловлених експертами з зарубіжниїх країн для України.
До початку заходу також було підготовлено і опубліковано Збірник матеріалів «Публічна служба і адміністративне судочинство: здобутки і виклики».