flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді ЛААС взяли участь у нараді за підсумками роботи Тернопільського окружного адміністративного суду

03 жовтня 2017, 17:47

     29 вересня 2017 року у Тернопільському окружному адміністративному суді (ТОАС) відбулась нарада суддів ТОАС за підсумками роботи суду упродовж першого півріччя 2017 року. У заході взяли участь заступник голови Львівського апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха та секретар третьої судової палати  ЛААС Андрій Рибачук.

    У вступному слові заступник голови ЛААС Олег Заверуха акцентував увагу на важливості системної та змістовної співпраці між судами з метою забезпечення стабільності та єдності судової практики.

    В.о. голови Тернопільського окружного адміністративного суду Андрій Осташ ознайомив суддів із показниками здійснення адміністративного судочинства ТОАС упродовж першого півріччя 2017 року.

   Секретар третьої судової палати ЛААС Андрій Рибачук у своєму виступі проаналізував судові рішення ТОАС, які були змінені та скасовані в апеляційному порядку. Після цього судді обговорили причини скасування та зміни судових рішень в апеляційному порядку.

  На завершення наради заступник голови ЛААС зазначив, що співпраця між судами повинна відбуватись на постійній основі шляхом проведення спільних нарад суддів, методичних навчань, у тому числі, у режимі відеоконференції. Олег Заверуха проінформував суддів ТОАС про затвердження рішенням зборів ЛААС від 27.12.2016 №4/2 Порядку стажування суддів місцевих адміністративних судів Львівського апеляційного адміністративного округу. Також він зазначив про важливість участі суддів місцевих адміністративних судів у такому стажуванні, оскільки це, серед інших факторів, сприятиме підвищенню якості здійснення правосуддя.

Фото Тернопільського окружного адміністративного суду