flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Віталій Затолочний взяв участь у нараді за підсумками роботи Львівського окружного адміністративного суду у першому півріччі 2017 року

01 серпня 2017, 17:46

     28 липня 2017 року у Львівському окружному адміністративному суді відбулась нарада за підсумками роботи суду у першому півріччі 2017 року, участь у якій взяв суддя, секретар другої судової палати Львівського апеляційного адміністративного суду Віталій Затолочний.

     Керівництво ЛОАС проінформувало присутніх про підсумки роботи суду у першому півріччі 2017 року, зокрема про основні показники його діяльності.

     Суддя Віталій Затолочний, проаналізувавши судову практику Львівського окружного адміністративного суду, звернув увагу суддів на проблемних питаннях застосування норм матеріального і процесуального права. Також дав відповіді на поставлені запитання щодо можливостей покращення якості розгляду окремих категорій адміністративних справ.

     Участь у такій нараді є ще однією ефективною формою надання Львівським апеляційним адміністративним судом методичної допомоги у застосуванні законодавства та підвищення кваліфікації суддів місцевих адміністративних судів округу.